Trabzon'da 29 Ekim Coşkusu! Başkan Ahmet Kaya Yürüyüşe Öncülük Etti Trabzon'da 29 Ekim Coşkusu! Başkan Ahmet Kaya Yürüyüşe Öncülük Etti

TUSAŞ'a düzenlenen saldırı sonrasında İsmail Saymaz tarafından kaleme alınan ve TUSAŞ'ın güvenliğini sağlayan firmanın Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın kayınbiraderi Mustafa Çiftçi'ye ait olduğu yönündeki iddia, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlandı. Merkez, bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yayımlanan bu iddianın doğru olmadığını vurguladı.

Trabzonlu Eski Vekil Tusasin Guvenlik Iddialarina Tepki Gosterdi 2

Bu açıklamanın ardından eski Trabzon milletvekili Salih Cora, İsmail Saymaz'ı eleştirerek, yaptığı haberi "aymazlık" olarak nitelendirdi. Cora, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Saymaz’ın iddialarının yapılan açıklamalarla çürütüldüğünü ifade etti. "Kişilerin onuru, haysiyeti ve şerefi ile oynamak bu kadar ucuz mu? Yalan haberinden dolayı ne bir düzeltme ne de bir özür var," diyerek tepkisini dile getirdi. Cora'nın eleştirileri, Saymaz’ın habercilik anlayışını sorgulayan bir dille ifade edildi.

Editör: Haber TS