Samsung Galaxy Z Fold 6 (Özel Sürüm) adlı son kitap tarzı katlanabilir cihazının yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Telefonun daha önce orijinal Galaxy Z Fold 6'dan çok daha ince bir tasarımla geleceği söylentisi vardı. Şimdi cihazın, kamera adasını ve yan çerçeve tasarımını ortaya koyan görüntüler paylaşıldı.

Görüntülere göre, Samsung Galaxy Z Fold 6 (Özel Sürüm), standart modelde görülen hap şeklindeki tasarımdan farklı olarak dikdörtgen bir kamera adasına sahip olacak. Bu görüntüler doğruysa, kamera adasının çıkıntısı da artmış ve bu da telefonun genel olarak daha ince hale gelmesiyle uyumlu. Ayrıca, yükseltilmiş kamera donanımına dair iddialar var. Bu, kullanıcıların 2022'deki Galaxy Z Fold 4'ten beri merakla beklediği bir şey.

Google Pixel 9 serisinden ultrasonik parmak izi sensörü müjdesi! Google Pixel 9 serisinden ultrasonik parmak izi sensörü müjdesi!

Devam edersek, yan çerçeve görüntüsü standart Galaxy Z Fold 6'ya kıyasla daha ince bir form faktörü öneriyor. Tutuşu artırması gereken dokulu bir kaplamaya ve gül altın rengi seçeneğine sahip. Bu farklılıkların dışında, düğme yerleşimleri ve anten hatları normal modelle tutarlı kalıyor.

Önceki bir sızıntıya göre, telefon katlandığında 10 mm ve açıldığında 4,9 mm olacak. Boyut açısından, telefon 8 inçlik bir iç ekrana ve 6,5 inçlik bir dış ekrana sahip olabilir.

Samsung Hindistan, telefonu resmi web sitesinde 12 GB RAM ve 256 GB/512 GB/1 TB depolama seçenekleriyle listeledi. Listede ayrıca cihaz için 'Ultra Hafif, İnce Tasarım' vurgulanıyor. Şirket henüz fiyatlandırma ayrıntılarını açıklamamış olsa da listeleme yakın bir lansmana işaret ediyor.

Daha önce çıkan bir habere göre telefon Güney Kore'de ön siparişe açılmış ve gönderime 25 Ekim'de başlanabilir.

Editör: Didem Bektaş