Deneyimli teknik adam, taraftarlardan, yönetimden ve kulüp başkanı Ertuğrul Doğan’dan özür dileyerek, mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendi.
"Hatayspor'u Yenecek Kalitemiz Vardı"
Güneş, maça kazanmak için çıktıklarını ancak yapılan basit hatalar nedeniyle istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.
"Öncelikle çok üzgünüz. Kazanmak için sahaya çıktık, her maçta olduğu gibi. Oyunun tamamında onu yaptık, bunu yaptık diye konuşmanın anlamı yok. Sonuç olarak kaybettik. Taraftarlardan, başkandan ve yönetimden özür diliyorum. Şartlar ne olursa olsun, Hatayspor'u yenecek oyuncu kalitemiz var. Basit hatalar yaptık, baskılarımız eksik kaldı, top kullanırken acele ettik. Eksikleri az yapsak maçı kazanabilirdik. Rakibe rahat oynama şansı verdik. Çok fazla pozisyon vermedik ama onlar bulduklarını değerlendirdi. Bütün oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Yetki ve sorumluluk bende. Bunun sorumlusu benim."
"Değişikliklerin Etki Etmemesi Eleştirileri Normal Hale Getirdi"
Maç içerisinde yapılan oyuncu değişiklikleriyle ilgili gelen eleştirileri değerlendiren Güneş, bazı oyuncuların sakatlık sorunları nedeniyle değişiklik yapmak zorunda kaldığını ifade etti.
"Elimizdeki oyunculardan geçen haftadan bu yana sakatlığı olan Zubkov vardı, ilk yarıda ağrısı olduğunu söyledi. Oyun da sıkışınca, bulunduğu dönemde iyi oynadı ama oyundan düşebileceğini düşündük. Devre arasında da çıkmak istediğini söyledi. Aynı durum Banza'da da vardı. Onu da değiştirebilirdik belki ama gol atabilir diye düşündük. 2-3 tane daha sakatlıktan dönen oyuncumuz vardı. Enis Destan da tam hazır değildi. Dragus biraz daha canlıydı, o yüzden oyuna aldık. Ama Cham kendi oyunun çok altında kalınca onun için de bizim için de talihsizlik oldu. Keza Mendy'nin oyuna ofansif katkısı az olduğu için Ozan’ı aldık. Değişikliklerin çok etkiyi yapmaması eleştirileri normal hale getirdi."
Trabzonspor’da Kriz Büyüyor
Bu mağlubiyetle birlikte Trabzonspor’un iç sahadaki galibiyet serisi sona ererken, taraftarlar tribünlerden Şenol Güneş’e ve yönetime tepki gösterdi.
Trabzonspor, önümüzdeki hafta Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Ancak, teknik ekip ve yönetim üzerindeki baskının artması, takım içinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.