Trabzon doğumlu efsane teknik direktör Şenol Güneş, yıllar sonra yuvaya geri döndü. Trabzonspor yeni hocasını buldu. İşte, Güneş'in ilk açıklamaları!

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefi büyük olan Trabzonspor teknik direktörünü buldu. Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından, geçtiğimiz gün memleketi Trabzon'da görülen Şenol Güneş, bordo-mavili takımın yeni hocası oldu.

Ekibin ve taraftarların çiçeklerle coşkulu bir şekilde karşıladığı Güneş, Trabzon Havalimanı çıkışında bazı açıklamalarda bulundu. "Başkan aradı bir konuşalım diye, gel dediler geldik. Trabzon'a dönerken bir görev için gelmiş olduk. Abdullah hocayla Trabzonspor çok başarılı işler yaptı. Herkese teşekkür ederek yeni bir dönemi başlatıyoruz" diyen Şenol Güneş, memleketinde olduğu ve burayı tanıdığı için şanslı ve konforlu olduğundan bahsetti. Güzel bir futbolla istenen sonuçları almak istediklerini söyleyen deneyimli teknik adam yıllar sonra eski takımının başına geçmesi konusunda şunları söyledi:

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Muhtemel 11'leri Trabzonspor Beşiktaş Maçı Muhtemel 11'leri

"Yeni bir işe başlıyormuş gibi hissediyorum. Şimdiki heyecanım gençliğimdeki gibi değil. Artık heyecanımı bastırıp kontrol edebiliyorum. Trabzon büyük başarılar bekliyor. İnsan tek başına başarıya gidemez. Oyuncularla, teknik ekiple, yönetimle ve taraftarımızla inşallah güzel işler yapacağız."

Editör: Didem Bektaş