Yalçın, "Osimhen'in ardından en iyi santrfor Banza. Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın böyle bir santrforu yok" ifadelerini kullandı.


Banza, Süper Lig'de Zirveye Oynuyor

Trabzonspor'un sezon başında Portekiz ekibi Braga'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki forvet, Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Banza, ligde şu ana kadar 23 maçta 17 gol ve 3 asistlik bir performans sergileyerek gol krallığı yarışında üçüncü sıraya yerleşti. Listenin zirvesinde 20 golle Galatasaraylı Victor Osimhen yer alırken, ikinci sırada 18 golle Başakşehirli Piatek bulunuyor.


Trabzonspor'un Banza İçin Kararı Merak Ediliyor

Transfermarkt verilerine göre Banza'nın sözleşmesinde 25 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunduğu iddia edilse de, Trabzonspor'un yaptığı anlaşmada böyle bir maddenin yer almadığı belirtiliyor.

Trabzonspor'un, sezon sonunda Banza'yı kadroda tutup tutmayacağı ise merak konusu. Bordo-mavili ekibin golcü oyuncuyla yola devam edip etmeyeceği, sezon sonunda netleşecek.

44096A7E 6Kh2Ppcu6Vw0Zottk1Uolg

Milletvekili Yavuz Aydın’dan İmamoğlu Açıklaması: "Demokrasi Adına Kara Leke" Milletvekili Yavuz Aydın’dan İmamoğlu Açıklaması: "Demokrasi Adına Kara Leke"

Sergen Yalçın: "Düşme Barajı 40-41 Puan Olacak"

Süper Lig'deki puan durumuna da değinen Yalçın, düşme barajının 40-41 puan civarında olacağını ve birçok takımın küme düşme tehlikesi yaşadığını dile getirdi.

Çaykur Rizespor'un da düşme adayları arasında yer aldığını belirten Yalçın, "33 puana sahip takımlar bile düşme tehlikesi yaşıyor. Ligde kalmak için en az 40-41 puana ulaşmak gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Sergen Yalçın’ın açıklamaları, Süper Lig'deki rekabetin yanı sıra Trabzonspor’un yıldız golcüsü Simone Banza'nın geleceğini de futbol gündeminin en sıcak konularından biri haline getirdi.