Trabzonspor Konyaspor Karşılaşmasının VAR Hakemi Açıklandı Trabzonspor Konyaspor Karşılaşmasının VAR Hakemi Açıklandı

Trabzonspor sahasında konuk ettiği Konyaspor’u Simon Banza (2) ve Edin Visca’nın golüyle 3-2 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Trabzonspor’da karşılaşmayı 2 gol ile tamamlayan Simon Banza açıklamasında, “Öncelikle bizim için kulübümüz için ve taraftarlarımız için çok önemli bir üç puan aldık. Santrafor oyuncusu olarak gol atmak benim için normal ve takıma yardımcı olmak istiyorum. Gol sevincim Joker’den geliyor. Takım ve hocamız için çok mutluyum. Önümüzdeki haftaya odaklanacağız çünkü zor bir takıma karşı oynayacağız. Hocamız oyuncularını saha içerisinde en rahat mücadele etmeleri için hazırlıyor. Bu durum süreç ve zaman gerektiriyor. Biz de zamana sahip oldukça hocamız takımı biz de hocamızı tanıyoruz. Trabzonspor büyük bir takım ve dolayısıyla her maçı kazanmak için sahaya çıkıyor” dedi.

Kendisine yöneltilen Mauro İcardi ve Victor Osimhen sorusunu yanıtlayan Simon Banza, “Türkiye ligi en üst seviyede oynanıyor. Üst düzey liglerden birisi. Dolayısıyla mücadele olacak. Biz de santrafor olarak gol atmaya ve kazandırmaya çalışacağız. Tabi ki her maça çıkınca en iyi mücadeleyi vermeye çalışacağız. Herkes takımını en yukarıda tutabilmek için mücadele ediyor” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS