Trabzon – Tiflis direkt uçuşları başladı: İlk sefer 61 yolcuyla gerçekleştirildi Trabzon – Tiflis direkt uçuşları başladı: İlk sefer 61 yolcuyla gerçekleştirildi

Mustafa Deniz Eroğlu, Aslı Deniz Karagüzel ve Resul Emre Altunbaş, SMA hastası bebekler. Trabzon'da yaşayan SMA hastası bebeklerin tedavi masrafları için öncülük eden ve manevi desteğini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çocukların ailelerinden teşekkür mesajları alıyor.

SMA’lı bebeklerin tedavisi için 15 milyon TL bağış kampanyasına öncülük eden, bu süreçte bebek ve ailelerine gereken hassasiyet ve özeni gösteren, ailelere umut olan Başkan Genç, dün makamında ziyaret edildi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yardıma muhtaç vatandaşların yanlarında olduklarını, SMA hastalığı gibi zorlu hastalıklarda ailelerin yükünü hafifletip çocukların sağlığına kavuşması için çaba göstermenin insani bir görev ve sorumluluk olduğunu belirtti.

Editör: Didem Bektaş