• DOLAR 34,19 %0.15
  • EURO 38,20 %-0.14
  • ALTIN 2.907,11 %-0.90
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.501 %0.14
  • ETHERIUM 2.697 %1.97
23°
3 ay önce KÜLTÜR SANAT

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın müthiş organizasyonu Trabzon Kültür Yolu Festivali bu yıl ne zaman başlayacak?

3 ay önce GÜNDEM

Gravity81, kadınların tarzını ve zarafetini ön plana çıkaran en trend çelik aksesuar modellerini sunan bir online alışveriş sitesidir.

3 ay önce ÇEVRE

Karadeniz kıyılarında ortak mayın temizleme operasyonu Temmuz ayında başlayacak. İşte, etkinlik hakkında merak edilenler!

3 ay önce GÜNDEM

AYS Enerji Danışmanlığı, enerji sektöründe uzmanlaşmış bir danışmanlık firması olarak işletmelerin enerji yönetim süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olmaktadır.

3 ay önce GÜNDEM

Telegram grupları, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz ve hatta profesyonel bağlantılar geliştirebileceğiniz harika platformlardır.

3 ay önce GÜNDEM

Araç içi kamera ürünleri, Depoya Gel’in sunduğu güvenlik ve konfor çözümlerinden sadece biridir. Bu kameralar, yolculuk sırasında yaşanabilecek olumsuz durumları kayıt altına alarak hem sürüş güvenliğinizi artırır hem de olası kazalarda kanıt sağlar.

3 ay önce GÜNDEM

Boşanma, evli çiftlerin çeşitli anlaşmazlıklar sonucu evliliklerini sonlandırmalarıdır. Hiç kimse boşanmak amacıyla evlenmez, ancak zamanla ortaya çıkan sorunlar bazen çiftleri bu kararı almaya iter.

3 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Kulübü, eski futbolcusu ve divan kurulu üyesi Metin Kenan Aksu için başsağlığı mesajı yayınladı.

3 ay önce TRANSFER HABERLERI

Stoper arayan Trabzonspor, Sturm Graz ile sözleşmesi bitecek olan David Affengruber ile ciddi şekilde ilgileniyor. 23 yaşındaki Avusturyalı futbolcu için girişimlere başlandı.

3 ay önce TRABZONSPOR

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da geride kalan sezon sergilediği performansla bordo-mavili taraftarların sevgisini kazanan Paul Onuachu için düğmeye basıldı. Yönetim yıldız golcüyü mutlaka takıma kazandırmak istiyor.