• DOLAR 34,29 %0.16
  • EURO 37,09 %-0.36
  • ALTIN 3.028,14 %0.54
  • BİST100 8.908 %0.40
  • BITCOIN 67.189 %-1.53
  • ETHERIUM 2.475 %-2.64
15°
3 hafta önce GÜNDEM

Özboyacı Altın, asırların birikimini taşıyan köklü bir geleneğin çağdaş temsilcisidir. Osmanlı'nın ihtişamlı kuyumculuk mirasından beslenen marka, geçmişin ustalığını modern bir vizyonla harmanlıyor. Ortaya çıkan koleksiyonlar, zevkin ve göz alıcılığın mükemmel birlikteliğini yansıtıyor.

3 hafta önce TRABZONSPOR

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkan Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, o sürece dair konuştu.

3 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, Konyaspor maçında sakatlanan Ozan Tufan'ın sağlık durumuna ilişkini açıklamada bulundu.

3 hafta önce GÜNDEM

İzmir’de yaşayanlar ya da şehri ziyaret edenler için, taksi kullanımı şehirde rahatça dolaşmanın en pratik yollarından biri.

3 hafta önce GENEL

Endüstrinin kalbinde, metalin şekil aldığı o büyülü an... İşte tam burada, Alperen Fiber Lazer'in fiber lazer kesim makineleri sahneye çıkıyor ve metalin dans pistine davetiye çıkarıyor. Bu sadece bir kesim işlemi değil, adeta metalin dijital bir koreografisi.

3 hafta önce GENEL

Teknolojinin hayatımızın her alanına nüfuz ettiği günümüzde, hukuki danışmanlık hizmetleri de dijital dönüşümden nasibini alıyor. Dijital hukuk danışmanlığı, geleneksel yöntemlerin ötesine geçerek, hukuki desteğe hızlı, kolay ve etkili bir şekilde erişim sağlıyor. Peki, dijital ortamda verilen bu hukuk danışmanlığı hizmeti nedir, nasıl çalışır ve hangi avantajları sunar? Gelin birlikte inceleyelim.

3 hafta önce GENEL

Modern iş dünyasında, şirketlerin başarısı büyük ölçüde insan kaynakları yönetimine bağlıdır. Bu noktada, İK firmaları hem işverenler hem de iş arayanlar için kritik bir rol oynuyor. Peki, bir İK firması nasıl fark yaratabilir ve neden giderek daha fazla şirket bu hizmetten yararlanıyor? İşte İK firmalarının sunduğu avantajlar ve sektördeki son trendler.

3 hafta önce GÜNDEM

Cilt sağlığı, estetik görünümün yanı sıra genel sağlığın önemli bir parçasıdır.

3 hafta önce GÜNDEM

Günümüzde, dijital dünyada bilginin hızla yayılması büyük önem taşımaktadır.

3 hafta önce GÜNDEM

Aracınızın dış görünüşü, sürüş keyfinizi artıran en önemli unsurlardan biridir.