• DOLAR 34,29 %0.16
  • EURO 37,09 %-0.36
  • ALTIN 3.028,14 %0.54
  • BİST100 8.908 %0.40
  • BITCOIN 67.000 %-0.78
  • ETHERIUM 2.468 %-2.89
15°
3 hafta önce TRABZONSPOR

En son geçen sezonun 35. haftasında Samsun’a kaybeden Fırtına, istediği sonuçları alamasa da şu anda ligin mağlup olmayan 3 takımından biri.

3 hafta önce TRABZON GUNDEMI

Eylül ayının sonlarına doğru Trabzon'da yaşanan sağanak yağış sonrası selden etkilenen ilçelerle ilgili son durumu Valilik açıkladı.

3 hafta önce FUTBOL

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti.

3 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Bankalar Birliği'ne olan borçların kapatması ve başkan Ertuğrul Doğan'ın canlı yayında yaptığı açıklamalar sonrasında dikkat çeken gelişme yaşandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Instagram, günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak, markaların bilinirliğini artırmada kritik bir rol oynuyor. Bu noktada, Instagram takipçi satın alma yöntemi, birçok pazarlama profesyoneli için cazip bir seçenek haline gelmiştir

3 hafta önce GÜNDEM

Sosyal medya, marka bilinirliği artırmanın en etkili yollarından biri haline geldi. Özellikle Instagram, hedef kitlenizle etkileşim kurmanın ve onlara ulaşmanın güçlü bir platformu olarak öne çıkıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Sosyal medya, günümüz iletişim dünyasında büyük bir yer ediniyor ve özellikle markalar için etkili bir pazarlama aracı haline geliyor. Özellikle Instagram, kullanıcıların ürünlerini tanıttığı ve geniş kitlelere ulaşabildiği bir platform olarak öne çıkıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Dijital dünyanın vazgeçilmez bir parçası olan SEO, işletmelerin görünürlüğünü artırmak ve hedef kitlelerine ulaşmak için büyük bir potansiyele sahiptir. Peki, SEO nedir ve neden bu kadar önemlidir?

3 hafta önce BASKETBOL

Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecan devam ediyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Hukukun karmaşık yapısı ve ceza davalarının hassasiyeti, uzman bir ceza avukatı ihtiyacını her geçen gün daha da artırmaktadır.