• DOLAR 34,22 %-0.17
  • EURO 37,18 %0.46
  • ALTIN 3.010,72 %0.60
  • BİST100 8.873 %1.81
  • BITCOIN 68.100 %2.72
  • ETHERIUM 2.530 %0.4
15°
1 hafta önce GÜNDEM

Boşanma süreci, çiftler için hem duygusal hem de hukuki açıdan zorlu bir süreç olabilir.

1 hafta önce TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 5. sınıf öğrencisi Elif Ebrar Yılmaz, ders sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Bordo mavili takım yeni sezon öncesinde gerçekleştirdiği transferlerin maliyet ve performanslarına bakıldığında ortaya düşündüren tablo çıktı.

1 hafta önce GÜNDEM

Ses yalıtımı, günümüzde hem yaşam alanlarında hem de iş yerlerinde giderek daha fazla önem kazanan bir konu haline gelmiştir.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Nijeryalı forvet Paul Onuachu, Southampton’da bu sezon sadece 16 dakika süre alırken geleceğine artık yön vermek istiyor. Kalbi Trabzonspor’da olan 30 yaşındaki futbolcu ocak ayını iple çekiyor. Yıldız oyuncu sürpriz bir takım talip oldu.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'da ara transfer öncesi çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bordo-mavililerde özellikle Brownhill ve Orban konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un yaz döneminde transfer etmek istediği 28 yaşındaki Josh Brownhill Burnley’in 4 yıllık sözleşme uzatma teklifini reddetti. Brownhill’in mukavelesi sezon sonunda bitiyor. Fırtına bu transfer için hamle yapmaya hazırlanıyor.

1 hafta önce BASKETBOL

TrabzonsporBasketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi'nde 5. hafta mücadelesinde Finalspor'u konuk etti.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan sezon başında ayrılan Teknik Direktör Abdullah Avcı için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Abdülkadir Ömür, “Kırılma anı açık ara Manchester City teklifiydi. Bazı geceler halen uykumu kaçırıyor. Manchester City 26 milyon euro teklif etmişti” dedi.