• DOLAR 34,28 %-0.02
  • EURO 37,08 %0.22
  • ALTIN 2.998,94 %0.21
  • BİST100 8.715 %0.00
  • BITCOIN 67.012 %-0.13
  • ETHERIUM 2.537 %-2.95
15°
1 hafta önce TRABZONSPOR

Fırtına'nın Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın biletleri dün saat 13.00'te satışa sunuldu.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında konuk edeceği Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

1 hafta önce FUTBOL

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında deplasmanda karşılaştığı İzlanda'yı 4-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, rakibini ilk kez deplasmanda yenmenin sevincini yaşadı. A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, İrfan Can Kahveci ve Arda Güler, hem performansları hem golleriyle galibiyette büyük pay sahibi olurken birçok ilke imza atıldı.

1 hafta önce ÇEVRE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu tahminlerini paylaştı. Trabzon için Perşembe gününe dikkat çekti. İşte, Trabzon’un haftalık hava durumu!

1 hafta önce GENEL

Dijital Düğün Albümü: Evliliğinizin Tüm Güzelliklerini Saklayın

1 hafta önce GENEL

Minimalist dekorasyon, yaşam alanlarını daha sade, fonksiyonel ve huzurlu hale getirmek isteyenler için harika bir tercihtir. Göz yoran fazlalıklardan kurtulmak, ferah ve düzenli bir ortamda yaşamak, hem zihinsel hem de fiziksel rahatlama sağlar. Bu yazıda, minimalist dekorasyonun temel prensiplerini ve evinizi nasıl sadeleştirebileceğinizi adım adım ele alacağız.

1 hafta önce TRABZONSPOR

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'un 4'üncü haftasında İzlanda'ya konuk olacak.

1 hafta önce GENEL

Tinder Sanal Numara ile Hesap Açma

1 hafta önce GÜNDEM

Rulmanlar, hareketli parçaların sürtünmeyi minimuma indirerek dönmesini sağlayan mekanik bileşenlerdir. Genellikle metal halkalar ve içlerinde dönen bilyelerden oluşur.

1 hafta önce FUTBOL

UEFA yetkililerinin sahada yaptığı incelemeler sonucunda İzlanda - Türkiye maçının planlandığı gibi saat 21.45’te başlayacağı açıklandı.