• DOLAR 34,26 %-0.01
  • EURO 37,03 %0.05
  • ALTIN 3.030,37 %0.08
  • BİST100 8.839 %0.00
  • BITCOIN 67.773 %0.26
  • ETHERIUM 2.625 %-0.95
16°
4 gün önce GENEL

Metkap: Çevre Dostu Metal ve Plastik Kaplama Sanayi Sitesi

4 gün önce GÜNDEM

Her ölçekten işletme, çevrimiçi varlığını güçlendirmek için güvenilir ve performansı yüksek bir platforma ihtiyaç duyar.

4 gün önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Aralık ayı kongresi yaklaşırken Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Başakşehir ile oynanacak karşılaşma öncesinde şehre gelerek önemli ziyaretlerde bulundu.

4 gün önce SPOR

TSYD’ye kayyum atandı. Başkan Oğuz Tongsir, sosyal medyadaki asılsız ihbarlar sonrası geçici olarak görevden alındığını duyurdu.

5 gün önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'da bir önceki maç olan Hatay maçında sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen Nwakaeme'nin son durumu belli oldu.

5 gün önce TRABZONSPOR

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi yöneticileri, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ı ziyaret etti.

5 gün önce TRABZONSPOR

Ertuğrul Doğan, transfer beklentilerinin farkında olduklarını belirtti. Trabzonspor Başkanı, KTÜ’deki söyleşide Orban ve Onuachu sorularına, “Ekonomik projeleri gerçekleştirsek taraftarımızın isteklerini kırmayız. Taraftar iyi oyuncular görmek istiyor” dedi

5 gün önce TRABZONSPOR

Fırtına, yakın dönemde elde ettiği başarılarda hep güçlü forvet hatlarına sahipti. Şota'dan Burak Yılmaz’a Fatih Tekke’den Sörloth’a kadar birçok unutulmaz santrfor forma giydi

5 gün önce GÜNDEM

İstanbul, tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle her ziyaretçisini büyüler. Şehrin bu eşsiz atmosferini keşfederken, lezzetli bir yemek deneyimi arayanlar için Beyaz İnci Restaurant ideal bir seçenek sunuyor.

5 gün önce GENEL

Kamp Malzemeleri Nasıl Olmalıdır?