31 Ağustos'ta Trabzon'un Arsin ilçesinde ödüllü bisiklet maratonu düzenlenecek. İşte, etkinlik hakkında merak edilenler!

4. Arsin-Santa Dağ Bisiklet Maratonu ve Halk Bisiklet Festivali başlıyor. Trabzon'un Arsin ilçesinde 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü spor severler ve bisiklet tutkunları buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi'nin ortaklaşam düzenlediği etkinlik sonunda kazanan bisikletçiye 150 bin TL ödül verilecek.

Profesyonel ve amatör bisikletçiler büyük ödül için pedal çevirecek. 4. Arsin-Santa Dağ Bisiklet Maratonu ve Halk Bisiklet Festivali, sportif bir etkinlik olduğu kadar aynı zamanda Trabzon'un doğal güzelliklerini gözler önüne serecek.

Trabzon'da Korku Dolu Anlar! Binaya Yıldırım Düştü Trabzon'da Korku Dolu Anlar! Binaya Yıldırım Düştü

31 Ağustos'da saat 10.00'da Arsin Yanbolu Camii'nde toplanacak olan grup, saat 12.00'de yarışa start verecek.

Yeniköy Tarihi Köprü'ne kadar sürecek 7 km'lik parkur sonunda bisiklet festivali sona erecek. Profesyonel bisiklerçiler, saat 14.00'te Atayurt Start noktasından pedal çevirmeye başlayacak. Saat 17.00'de 37 km'lik parkur Gümüşhane Santa Harabeleri'nde son bulacak.

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, bu organizasyonun ilçenin tanıtımına ve spor kültürünün yaygınlaşmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak tüm bisiklet severleri etkinliğe davet etti.

Editör: Didem Bektaş