Trabzonspor'un Eski Yöneticisi Kenan Sözmez'in Annesi Son Yolculuğa Uğurlandı Trabzonspor'un Eski Yöneticisi Kenan Sözmez'in Annesi Son Yolculuğa Uğurlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nda uzun yıllar görev yapan Ayşe İnce'nin, amansız bir hastalık nedeniyle hayatını kaybetmesi, mesai arkadaşları ve belediye camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Sevilen bir çalışan olan İnce'nin vefatı, birçok kişi tarafından derin bir acıyla karşılandı.

Cenaze töreni, bugün ikindi namazının ardından Kireçhane Mahallesi Merkez Camii'nde gerçekleştirilecek. Törene ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarının yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Ekran Resmi 2024 10 28 113132

Hizmet İş Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, yaptığı açıklamada, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli Ayşe İnce, yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kireçhane Mahallesi camiinden kaldırılacaktır. Merhume kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS