Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya müjdeli haberi duyurdu. Trabzon Ortahisar'da o mahalleye bir kent lokantası daha açılıyor.

Trabzon Tanıtım Günleri Arnavutköy'de Renkli Görüntüler Oluşturdu Trabzon Tanıtım Günleri Arnavutköy'de Renkli Görüntüler Oluşturdu

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde ilk kez uygulamaya geçirilen Kent Lokantası şimdi ilçenin Fatih veya İnönü Mahallesi'nde tekrar hayat bulacak. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ilçenin ikinci kent lokantası için gereken çalışmaların başladığını açıkladı.

31 Mart seçimlerinden önce sosyal belediyecilik vaatlerinden bahseden Kaya, Kent Lokantası sözünü tutmuş ve ilk icraatlerinden biri olarak İskenderpaşa Mahallesi'nde lokantayı açmıştı.

Bu kez hastanelerin yer aldığı ve yoğun bir nüfusun bulunduğu İnönü ve Fatih mahallelerinde esnafı mağdur etmeyecek düzende ikinci bir kent lokantası daha hizmete açılacak. Başkan Ahmet Kaya, gerekli görüşmelerin sürdüğünü ve en kısa zamanda sonuçlanacağını duyurdu.

Hijyenik ve sağlıklı, lezzetli ve ucuz yemek sunulan kent lokantaları rağbet görüyor. Kaya, Trabzon Ortahisar'da açılacak üçüncü lokantanın öğrencilerin, tedavi gören hastaların ve yakınlarının yoğunlukta olduğu Kalkınma Mahallesi'nde açmayı planladıklarını kaydetti.

Editör: Didem Bektaş