Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu yaz müthiş bir etkinliğe daha imza atıyor. Yalıncak sahilinde 25 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında plaj voleybolu turnuvası düzenlenecek. İşte etkinlik hakkında merak edilenler.

Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki Yalıncak sahilinde gerçekleşecek 1 haftalık turnuvaya katılmak isteyenler, 22 Ağustos'a kadar kayıt yaptırabilecek. Etkinlik, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edildi.

Turnuvaya katılmak için en az 16 yaşında olmak şart. 1 Eylül'de gerçekleşecek final mücadelesinde birincilik ödülü 10 bin TL, ikincilik ödülü 8 bin TL ve üçüncülük ödülü ise 6 bin TL.

Turnuvaya katılmak isteyenler, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden bilgilere ulaşabilir.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, turnuva hakkında şunları söyledi:

Şenol Güneş Trabzonspor'un Başına Geçti: Gel Dediler Geldik Şenol Güneş Trabzonspor'un Başına Geçti: Gel Dediler Geldik

"Trabzon, sadece kültürel ve tarihi değil, aynı zamanda tüm spor dallarına verdiği önemle de ön plana çıkan bir şehir. Plaj voleybolu turnuvası hem sporcularımıza hem sporseverlere unutulmaz bir tecrübe sunacak. Sahillerimizde bir kez daha sporun birleştirici gücünü hissedeceğiz. Tüm sporseverleri bu güzel etkinliğe katılmaya davet ediyorum."

Editör: Didem Bektaş