Trabzon’un Yomra ilçesinde hizmet veren Ters Ev bu yaz Arap turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. İşte, Ters Ev’in yeni ziyaretçileri!

Geçtiğimiz yıllarda Trabzon Yomra'da hizmete açılan Ters Ev, kentin en ilginç turistik yerlerinden biri oldu. 3 katlı evin hem dıştan hem de iç dekorasyon olarak görünümü yer çekimine aykırı bir şekilde baş aşağı!

İçine girenlerin önce başı dönüyor, sonra tavandan yere doğru sarkan eşyaları görünce fotoğraf çekme arzusu başlıyor. Otomobil, mutfak, yatak odası ve mobilyaları ile yılın her dönemi konuklarını ağırlayan Trabzon'daki Ters Ev'e bu yaz Arap turistler yoğun ilgi gösterdi.

Trabzon Havalimanı açıklarında denizde bir ceset bulundu Trabzon Havalimanı açıklarında denizde bir ceset bulundu

210 metrekarelik ters evi görenler çok şaşırıyor. Eşyaların tavanda olması ancak kendilerinin zeminde yürüyor olması cazip geliyor. Bu eşsiz anlar ailecek gelen ziyaretçileri gün boyu eğlendiriyor. Misafirler bol bol fotoğraf çektiriyor.

Türkiye'nin en büyük ters evine günde 500 civarında Arap turist geliyor. 5+1 ve garajdan oluşan ters ev pandemi döneminde yapıldı ve sonra da ziyarete açıldı.

Ters Ev'e giriş ücreti 100 TL, çocuklar içinse 50 TL. Poz vermek isteyenlere görevliler yardımcı oluyor. Son olarak Umman'dan Trabzon'a gelen ve Ters Ev'i ziyaret eden bir turist burasının çok farklı bir tecrübe olduğunu ve burayı çok sevdiklerini söyledi.

Editör: Didem Bektaş