Öğretmeni darp eden veli hakkında adli kontrol kararı

İddiaya göre, S.K. (33) aynı okulda eğitim gören M.T.’nin (13) babası O.T. (43) tarafından okul içerisinde darbedildi. Olayın hemen ardından harekete geçen Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, O.T.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarıldı. Hakimlikçe, O.T. hakkında belirli aralıklarla en yakın kolluk birimine imza atma yükümlülüğü getirilerek adli kontrol kararı verildi.

Karşılıklı darp iddiaları inceleniyor

Öte yandan, olayla ilgili dikkat çeken bir iddia da gündeme geldi. Şüpheli O.T.’nin çocuğu M.T.’nin öğretmen S.K. tarafından darbedildiği yönündeki iddialar da ayrı bir soruşturma kapsamında değerlendirilmeye alındı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, ❝Her iki tarafla ilgili hukuki sürecin titizlikle yürütüldüğü❞ bildirildi.

Soruşturma çok yönlü sürüyor

Trabzon'da Yayaya Otomobil Çarptı! Trabzon'da Yayaya Otomobil Çarptı!

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenilirken, olayın eğitim camiasında yarattığı etki sürüyor. Okul yönetimi ve ilgili makamların öğretmen ve öğrencilerin güvenliği için gerekli adımları atacağı ifade ediliyor.