Ortahisar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ‘Ortahisar Yazar Buluşmaları’ etkinliğine 25 Ekim'de başlıyor. İlk kez gerçekleştirilen bu etkinlik, Kurtuluş Savaşı'nı eserlerinde en iyi işleyen yazar Hasan İzzettin Dinamo'nun anısına ithaf ediliyor. Dinamo'nun hemşehrisi olması, etkinliğin Trabzon için özel bir anlam taşımasını sağlıyor.

Polis memuru Aytekin Karagöz Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı Polis memuru Aytekin Karagöz Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı

Etkinlikte, Ahmet Özer, Mehmet Kuvvet, Ömer Turan gibi tanınmış yazarların yanı sıra genç yetenekler de yer alacak. Katılımcılar, edebiyat dünyasına dair söyleşilere katılacak, şairlerin eserlerini dinleyecek ve kitaplarını imzalatma fırsatı bulacak. Buluşmalar, 25-27 Ekim tarihlerinde Ortahisar Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, etkinliğin Trabzon’a önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, tüm halkı davet etti. Kaya, bu etkinliğin her yıl farklı bir Trabzonlu yazarın anısına düzenleneceğini vurguladı.

Abaaa8Be C5Ff 4616 A31C 25E541Ce7544

Editör: Haber TS