Trabzon Ortahisar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi sakinleri, dün gece saatlerinde korku dolu anlar yaşadı. işitme ve konuşma engelli şizofreni hastası adamın, ablası ve yeğenlerini bıçakla rehine aldığı öğrenildi.

Trabzon Ortahisar'da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı Trabzon Ortahisar'da Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Dün gece saatlerinde Trabzon'da Fatih Mahallesi Dekor Sokak'ta bulunan bir adreste korku dolu anlar yaşandı. İşitme ve konuşma engelli 49 yaşındaki İbrahim B., bıçakla kendi ablasını ve yeğenlerini rehine aldı. Psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilen İbrahim B.'nin şizofreni hastası olduğu ortaya çıktı.

Bir süre önce şizofreni tedavisi nedeniyle hastaneden taburcu olan İbrahim B., dün gece ablası F.T. ve 17 ile 19 yaşlarındaki yeğenlerini odaya kilitleyip bıçakla rehine aldı. Çocuklar durumu telefonla polise bildirdi. Polisler bıçaklı şüpheliyi balkonda buldu. İkna çabaları sonuç vermeyince eve operasyon düzenlendi.

İhbar üzerine adrese ulaşan polis ekipleri düzenledikleri operasyonla dairenin kapısını kırarak içeri girdi. 3 kişinin kurtarıldığı evde şüpheli biber gazıyla etkisiz hale getirildi.

Şüpheli tedavi amaçlı hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Editör: Didem Bektaş