En Uygun Fiyatlı Kocaeli Otelleri En Uygun Fiyatlı Kocaeli Otelleri

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına sert bir dille tepki gösterdi. Karaismailoğlu, masum sivillere yönelik zulmü kınayarak, "Bebek, kadın, sivil demeden her türlü zulmü masum ve savunmasız insanlara reva gören alçak İsrail hükümeti, çağımızın en büyük vebasıdır." ifadelerini kullandı.

Dünya ülkelerinin bu duruma kayıtsız kalmaması gerektiğini savunan Karaismailoğlu, bu zulmün başka coğrafyalara yayılmaması için acil harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Gazze'de yaşamını yitiren sivillere rahmet dileyerek, “İşgalci İsrail’in Gazze’deki sivilleri alçakça hedef alan bombalı saldırılarında şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.

Karaismailoğlu, omurgasız tavır sergileyenleri eleştirerek, "Tüm imkanlarımızla Gazze halkının yanında durmaya ve mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz." dedi. Bu açıklamalar, bölgedeki duruma dair artan uluslararası tepkilerin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Editör: Haber TS