KAFA Sports’un YouTube kanalında konuk olan Yusuf Yazıcı, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi açıklamalarda bulundu.

HEM İYİYİ HEM DE KÖTÜYÜ GÖRDÜK

Yusuf Yazıcı takımın başarıyı hedeflediğini belirterek, “Biz baktığın zaman kelime karşılığı olarak mucize bir takımız ve çok mücadeleci bir takımız. Biz gittik Almanya’yı orada yendik ama bizde ekstra bir motive sağladı. Sonra Avusturya’ya 6-1 kaybettik. Bu da bizi çok büyük üzücü ve hayal kırıklığına uğrattı. Bunların ikisini de görmemiz turnuva öncesi iyi oldu. Hem iyiyi hem de kötüyü gördük. İkisini de gördüğümüz için çok şanslıyız” ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN KAHVECİ YORUMU

Yusuf Yazıcı kendisine yöneltilen İrfan Can Kahveci sorusuna, “Ben İrfan Can Kahveci’yi sağ açık oynatırım” yanıtını verdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU

Kaptan Hakan Çalhanoğlu’dan övgüler ile bahseden Yusuf Yazıcı, “Kaptan Hakan Çalhanoğlu’na teşekkür etmek istiyorum. Takımın kaptanı ve lider. Eğer o bu rahatlığı vermese kimse bu rahatlığa ulaşamazdı. Yemekler olsun, toplantılar olsun, antrenmanlar olsun hepsinde önemli rol oynuyor. Sağ olsun gençlere çok büyük katkısı oluyor. Gençler böylece antrenmanda ve maçlarda rahat oluyor” ifadelerini kullandı. 

TAKIMIN EN KOMİK İSMİ 

Yusuf Yazıcı milli takımın en komik isminin Melih Demiral olduğunu belirtti.

DEFANS HARİÇ HER YERDE OYNADIM

Yusuf Yazıcı sezon değerlendirmesi yaparak, “Bu yıl defans hariç her yerde oynadım. Tabi ki bu hocaya ve taktiğe bağlı. Gezgin ve rahat şekilde tam forvet değil ama gole yakın pozisyon benim için çok rahat. Bu pozisyondan keyif alıyorum” dedi.

Hakan Çalhanoğlu ise Yusuf Yazıcı’nın 10 numara bölgesinde rahat bir pozisyonda gezgin olarak oynamasının takıma katkı sağlayacağını vurguladı.

Trabzonspor Günü Çift İdmanla Tamamladı Trabzonspor Günü Çift İdmanla Tamamladı

FRANSA LİGİ YORUMU

Yusuf Yazıcı Fransa’daki futbola dikkat çekerek, “Bana çok büyük bir katkısı oldu. Bilerek o ligi tercih ettim. Defansif anlamda eksiklerim vardı ve bunu en iyi orada geliştirebilirdim. Sevmediğim konu olarak ise hani normalde 80.dakika sonrası takım rahatlar ya bizde öyle bir şey olmuyor. Hiçbiri durmuyor. İlk gittiğim yıllarda adam adama oynuyoruz adam hep benimle” dedi.

TEK İSTEĞİM

Yusuf Yazıcı turnuva öncesi taraftarlara mesajını ileterek, “Tek isteğim Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı veya Trabzonsporlu demeden takıma sahip çıkılması gerek. Beni Trabzonlu olduğum için, diğerini farklı bir takımlı olduğu için desteklemesinler. Biz biriz ve Türkiyeyiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS