En Erken Kırmızıyı Edin Visca Yedi En Erken Kırmızıyı Edin Visca Yedi

Akgün'ün forma tasarımı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile Milli Takım'ın Ay-Yıldızlı formasını birleştirip tek bir forma haline getiren Trabzonlu Abdullah Akgün, "Maçlarda birlik ve beraberlik olsun. Fanatizmi ve taraf tutmayı bırakalım" çağrısında bulundu. Formaları açık artırmayla satmayı düşünen Akgün, gelirini deprem bölgesine bağışlayacağını açıkladı.

Futbolda dört büyüklerin sürekli tartışma içinde olmasından rahatsızlık duyan gurbetçi, Almanya'da bir otomobil firmasında çalışıyor. Trabzonspor-Ruzomberok maçına bu formayla giden ve büyük ilgi gören Akgün, dört büyüklerin Avrupa maçlarında birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Formayı kulüp başkanlarına ve futbolculara imzalama konusunda yardım istediğini ifade eden Akgün, forma satışından elde edeceği geliri deprem bölgesine bağışlayacak.

Formaya tepkilerin de geldiğini belirten Trabzonlu Akgün, "Bizim göğsümüz Türkiye olarak kabarsın şahıs olarak değil de genel olarak bakarsak İnşallah güzel bir yolda devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Didem Bektaş