Abdullah Avcı karşılaşma öncesi yaptığı açıklamalarda,"hissettiğim, sanki milli takım arasına gitmiş geri dönmüş gibiyim. Yeni gelmedim, geri geldim." İfadelerini kullandı.

Trabzonspor Alanyaspor kaşrılaşması önceside yayıncı kuruluşa konuşan Abdullah Avcı yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Geldiğim de hissettiğim, sanki milli takıma arasına gitmiş geri dönmüş gibiyim. Yeni gelmedim, geri döndüm. Çok da olumlu gözüktü. 

Trabzonspor'un İki Yıldızından Haber Var Trabzonspor'un İki Yıldızından Haber Var

Geldikten sonra dışarda kaldığım süreçte de 230 gün, 7 ay ortalama.. Tabiki takip ediyordum. Trabzonspor seyircisi taraftarına gösterdikleri o samimiyet, içtenlik ki buradayken de dışarda da.. Trabzonspor kulübünün sahibi taraftarıdır. Bugünden itibaren onları buraya daha fazla çağırmak için maç kazanarak, onları davet edeceğiz. 

Bir teşekkürü de özellikle 117 tane resmi müsabakaya çıktım Trabzonspor’da. 28 ay, 2 sene 4 ay.. Bunun içende harika duygular, bu şehirle, taraftarla, yöneticiler, çalışanlarla beraber… 
Sonrasında işin içinde ayrılıklar var. Biz bunu yaşadık. Sayın Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kuruluna tekrar 2. Defa bu onuru bana yaşattıkları için teşekkür ediyorum. 
Bütün gücümüz ve konsantrasyonumuzla başındayız. 
Takımın yüzde 50’si beraber çalıştığım oyuncu grubu. Yüzde 50’si bu sene ortalama transfer edilmiş oyuncu grubu. Gelir gelmez yoğun 10 gündür alışıyorum. Oyuncuları toplantıya boğduk. Mevcutta tespit ettiğimiz oyuncu grubuyla neler yapabiliriz felsefesini, rakiple analizi yoğun 10 gün geçirdik. 
Trabzonspor’un hedefi her zaman her maçı kazanmak için sahaya çıkar. Bugünden itibaren kazanmak, kazanma alışkanlığı bu bizi nereye taşıyacak oraya doğru adım atacağız. 
Avrupa Kupalarına mı taşır, Türkiye Kupasından Avrupa’ya gitmek mi Trabzonspor’un hedefi bitmez. 

Ne hedef varsa onu sonuna kadar kovalamak, devre arası ve sezon sonu itibariyle bir sonraki senenin hazırlığını net ve sağlıklı şekilde yapmaktır. 
Ertuğrul Başkana, tekrar bana bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum. 
Ömer Erdoğan, bu ligde çıkış yapan teknik direktörlerden. Ankaragücü’ne oynattığı benzer oyunu oynatıyor. Kenar bekleri derinlikte oynuyor. Bizde bunu savunma anlamında net şekilde çalıştık. Buna doğru resim verdiler. Her şey yüzde yüz olmasa da oyuncu grubu yeni verdiklerimize çok önemli adımlar atıyor.
 

Trabzonspor topa sahip olacak. Büyük takımlar, topla oynama ilişkileri vardır. 
Rakip sahada oynamada ve dikine pasta Türkiye 1.’siyiz. Sadece bugüne odaklı maçı kazanıp bir sonrakine hazırlanmak. 

BARDHİ’Yİ AÇIKLAMASI

Sakatlarımız var. Trezeguet ve Bakasetas milli takımdan sakat döndü. Bugün Enis Bardhi’yi istemesek de orada kullandık.

Editör: Haber TS