Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Leganes forması giyen ve ağır bir sakatlık geçirerek sezonu kapatan Borna Barisic’e resmi yazıyla geçmiş olsun mesajı gönderdi.
Real Madrid ve Alaves gibi kulüplerden gelen destek mesajlarına sosyal medya hesabından teşekkür eden Barisic, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın kendisine gönderdiği mektubu da paylaşarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
"Sağlığın Her Şeyden Önemli"
Başkan Ertuğrul Doğan, mesajında Barisic’in yaşadığı talihsiz sakatlıktan dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
❝ Sağlığın her şeyden önemli. Bu zorlu süreci atlatacağına inanıyorum ve en kısa sürede sahalara dönmeni temenni ediyorum. ❞
Trabzonspor camiasının desteğini hissettiren bu anlamlı mesaj, futbolseverler tarafından büyük takdir topladı.
Leganes'te Tedavi Süreci Devam Ediyor
Barisic’in sakatlığı sonrası tedavi sürecinin kiralık olarak forma giydiği Leganes kulübü tarafından yürütüldüğü öğrenildi.
Başkan Ertuğrul Doğan’ın futbolcunun sağlığını ön planda tutan bu mesajı, hem Barisic’in hem de futbol dünyasının ilgisini çekerken, Trabzonspor’un fair-play anlayışını ve centilmenliğini bir kez daha gözler önüne serdi.