Umut Bozok'un Maç Sonu Flaş Açıklaması Umut Bozok'un Maç Sonu Flaş Açıklaması

Trendyol Süper Lig 2023/2024 sezonunda şampiyon kim olacak? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Adana Demirspor bu yılın en büyük favorilerinden. Ligde yedi hafta geride kalırken, lider Fenerbahçe 7 maçın hepsini kazandı. Galatasaray 6'da 6 yaparak ikinci sıraya yerleşti. Beşiktaş ve Trabzonspor haftayı kayıpsız tamamladı. Adana Demirspor da Avrupa'dan sonra odağını tamamen Süper Lig'e verdi.

Haftanın maçlarının ardından şampiyonluk oranları da güncellendi. Peki, bu sezonun en büyük şampiyonluk favorisi hangi takım? İşte takımların güncel şampiyonluk oranları...

TRABZONSPOR BU SENE ŞAMPİYON OLUR MU?

Trabzonspor son maçında hanesine 3 puan daha yazdırdı. Taraftarının önünde Pendikspor'u Paul Onuachu ve Anastasios Bakasetas'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Böylece puanı 12'ye yükseldi. Adana Demirspor, 4 golle Alanyaspor'u yenerek 14 puanla ligin 3. sırasına yerleşti.

Galatasaray Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek 6'da 6 yaptı. 19 puanla 2. sıraya yerleşti. Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 yenerek 13 puanla 4. sıraya geldi. Fenerbahçe Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ederek 21 puanla zirvedeki yerini korudu.

Trabzonspor son haftalarda yükselişte, takımda moraller yüksek. Kasımpaşa ve Beşiktaş'tan sonra Pendikspor'dan da 3 puanı aldı bordo mavililer. Bu sezon şampiyonluk yarışına adını yazdırdı Trabzonspor. Peki, tüm bu verilere göre takımların güncel şampiyonluk oranları ne durumda?

Trabzonspor - 25.00

Adana Demirspor - 20.00

Beşiktaş - 10.00

Galatasaray - 2.25

Fenerbahçe - 2.05

Editör: Didem Bektaş