Trabzonspor’un Nijeryalı santrafor Tolu Arokodare ile ilgilendiği iddiaları oyuncunun menajeri tarafından yalanlandı. 

Trabzonspor yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken santrafor hattına pivot bir forvet alma hedefinde ise şu ana kadar başarılı olamadı.
Bordo - Mavililer Onuachu ve Weghorst’u transfer etmek için girişimlerini sürdürürken Belçika basınından yeni bir iddia ortaya atıldı. 

1 GÜNDE 2 TRANSFER BİRDEN YAPTI

Ortaya atılan bu iddiaya göre Trabzonspor’un Genk’in 23 yaşındaki santraforu Tolu Arokodare ile ilgileniyor. Şu anda güncel piyasa değeri 5,5 Milyon Euro olan oyuncu için Trabzonspor’un Genk ve oyuncunun kulübü ile iletişeme geçtiği de yine Belçika basını tarafından iddia edildi.
Bu iddia Nijerya basınında da büyük ses getirdi.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor'un O Transferde B Planı Hazır Trabzonspor'un O Transferde B Planı Hazır

Nijerya’da yayın yapan soccernet oyuncunun menajerine ulaştı. Menajer yaptığı açıklamada, bu iddiaları yalanladı. Oyuncunun menajeri Arokodare’nin Türkiye’ye transferle ilgilendiğini söylediği belirtildi. 

52 MAÇTA 15 GOL ATTI

Tolu Arokodare, Genk ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 2019 yılında Valmiera’ya transfer oldu buradan da sırasıyla Köln’e, Amiens’e kiralandı. Amiens’in 30 Ocak 2023’te 2,5 Milyon Euro’ya bonservisini aldığı oyuncuyu 31 Ocak’ta 5 Milyon Euro’ya Genk’e satıldı.
Bu sezon Jupiler Pro Ligde Genk forması ile 2 maçta 179 dakika sahada kalan oyuncu 1 gol attı.
Geçen sezon ise Genk forması ile 52 maça çıkan Arokodare, 15 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. 

1.97 BOYUNDA

1.97 boyundaki Arokodare, sağ ayaklı… 

Editör: Haber TS