Trabzonspor 2 oyuncu için şartlarını zorluyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan kadrosuna Lundstram, Barisic ve Dragus’u katan Trabzonspor diğer yandan da kalan transferleri bitirmek için uğraş veriyor.

Trabzonspor, Paul Onuachu için kiralık satın alma opsiyonlu teklifini arttırsa da Southampton oyuncuyu satmak istiyor. Başkan Doğan’ın açıkladığı 15 Milyon Euro’yu ise Trabzonspor’un vermesi imkansız olarak değerlendiriliyor. Bu bağlamda Club Brugge'nin forvet oyuncusu Yaremchuk ile görüşen Trabzonspor bu transferi sonuçlandırmak istiyor. Teknik Direktör Abdulllah Avcı’nın da ‘olur’ raporu verdiği golcü oyuncu için şartlar zorlanıyor. Satın alma opsiyonlu ve bonservisli teklif yapılan Yaremchuk’un transferinin kısa süre içinde netliğe kavuşması bekleniyor.

CHAM’DA SIKI PAZARLIK

Trabzonspor'dan İki Transfer Hamlesi! Trabzonspor'dan İki Transfer Hamlesi!

Trabzonspor’un yaklaşık 1 ay önce ciddi teklif yaptığı Mohammed Cham transferinde de gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Trabzonspor oyuncu ile el sıkışsa da Clermont’un yüksek bonservis inadını kırıp 4-5 milyon Euro seviyelerinde bu işi bitirmek istiyor.

Abdullah Avcı iki oyuncuyu da yeni sezon kampında takımda görmek istiyor. 

Editör: Haber TS