Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak 6 ismi kadrosuna katan bordo-mavililer, bir yandan da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmayı planlıyor.

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda, yeni sezon planlamasında yer almayan ve Trabzon ile Macaristan kamp çalışmalarına dahil edilmeyen Lahtimi, Teklic ve Kourbelis için ayrılık süreci devam ediyor.

Kayserispor Maçı Öncesi Trabzonspor'dan Taraftara Şamil Ekinci Çağrısı Kayserispor Maçı Öncesi Trabzonspor'dan Taraftara Şamil Ekinci Çağrısı

Lahtimi İçin Fesih Görüşmeleri

Bordo-mavili yönetim, geçtiğimiz sezon kadroya dahil ettiği Faslı oyuncunun menajerini fesih görüşmeleri için Trabzon'a davet etti. Oyuncunun Perşembe günü sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi bekleniyor.

Teklic fesih

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon NK Varazdin’den transfer ettiği ve devre arasında Fatih Karagümrük'e kiraladığı Hırvat oyuncu Tonio Teklic ile yola devam etmeme kararı alındı. Bireysel olarak çalışmalarına Trabzon'da devam eden 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

Kourbelis ile Yollar Ayrılıyor

Büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen performansı gösteremeyen Yunan oyuncu Kourbelis'de takımdan ayrılacak. Yunan oyuncu ile ilgilenen takımların olduğu öğrenilirken, Trabzonspor'un bu transferde kolaylık sağlayacağı belirtildi. Aksi takdirde oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

Editör: Haber TS