Şenol Güneş'ten Duygusal Şamil Ekinci Açıklaması Şenol Güneş'ten Duygusal Şamil Ekinci Açıklaması

Beşiktaş, karşı karşıya geldi. Papara Park'taki mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Trabzonspor'un golünü 17. dakikada Okay Yokuşlu attı. Beşiktaş'ın golü 39. dakikada Gedson Fernandes'ten geldi.

Trabzonspor, Edin Visca'nın 13. dakikada kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Trabzonspor'da göreve geri dönen Şenol Güneş, takımın başında çıktığı ilk maçtan eşitlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, ligde oynadığı 3 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Trabzonspor, ligde puanını 3 yaptı.

Beşiktaş ise ligde oynadığı 4. maçta ilk kez puan kaybı yaşadı. Siyah-beyazlılar, puanını 10 yaptı.

Trabzonspor, ligin bir sonraki haftasında Gaziantep FK deplasmanına gidecek. Bordo-mavililer, hafta arasında perşembe günü Kayserispor'u erteleme maçında konuk edecek. Beşiktaş, ligin bir sonraki haftasında sahasında Eyüpspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor, ev sahibi olmanın da verdiği avantajla ilk dakikalarda rakip kalede daha etkin göründü. Bordo-mavili takım, Edin Visca ve Enis Bardhi ile etkisiz de olsa rakip kaleyi yokladı.

TRABZON'DA KIRMIZI KART ÇIKTI!

Trabzonspor, karşılaşmanın 13. dakikasında 10 kişi kaldı.

Bordo-mavili takımda Edin Visca, Rafa Silva'ya faul yaptı. Hakem Ali Şansalan, VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu ekranda izledi.

Hakem Ali Şansalan, pozisyonu izledikten sonra Visca'ya 13. dakikada kırmızı kart gösterdi, Trabzonspor 10 kişi kaldı.

Visca, Trabzonspor - Beşiktaş rekabetindeki en erken kırmızı kartı gördü.

TRABZONSPOR ÖNE GEÇTİ!

Trabzonspor, 10 kişi kalmasından 4 dakika sonra 17. dakikada Okay Yokuşlu ile öne geçti. Sağdan Enis Bardhi'nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında iyi yükselen Okay Yokuşlu, takımını 1-0 öne geçirdi. Okay, bu golüyle Trabzonspor'un bu sezon ligdeki ilk golünü attı.

UĞURCAN'DAN GEÇİT YOK!

Beşiktaş, Trabzonspor'un 10 kişi kalmasının ardından topla daha fazla oynayan taraf oldu.

Siyah-beyazlılar, 35. dakikada eşitlik golüne çok yaklaştı. Bu dakikada gelişen organize Beşiktaş atağında Rafa Silva'nın vuruşunu kaleci Uğurcan çıkardı.

GEDSON EŞİTLİK GETİRDİ

Beşiktaş, 39. dakikada eşitlik golünü buldu. Bu dakikada gelişen atakta Svensson'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Gedson, skoru 1-1'e getirdi.

MARIO VURDU, UĞURCAN ÇIKARDI

Beşiktaş, ilk yarının uzatma dakikalarında bu kez yeni transferi Joao Mario ile etkili oldu. Portekizli futbolcu, yaydan şansını denedi. Uğurcan, Mario'nun vuruşunu çıkardı.

Trabzon'da devre 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN HAMLE

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ikinci yarının başında oyuna müdahalede bulundu. Bordo-mavili takımda Denis Draguş ve Cihan Çanak, ikinci yarının başında oyuna dahil oldu. Enis Bardhi ve Mislav Orsic oyundan çıkan isimler oldu.

BEŞİKTAŞ RAKİP SAHADA

Trabzonspor, 10 kişi olmasının da verdiği dezavantajla ikinci yarıda topun arkasına geçti. Beşiktaş ise topla daha fazla oynamaya başladı ve rakip yarı sahaya yerleşti.

UĞURCAN'DAN İNANILMAZ KURTARIŞ

Beşiktaş, 60. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan Masuaku'nun ortasında Rafa Silva, ceza sahasında topuğuyla çok şık bir vuruş yaptı. Uğurcan, ters ayakta yakalanmasına rağmen çabuk toparlandı ve bu topu kurtardı.

BEŞİKTAŞ RİSK ALDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 67'de oyuna müdahale etti. Siyah-beyazlılarda Ernest Muçi ve Semih Kılıçsoy oyuna dahil oldu. Al-Musrati ve Milot Rashica kenara geldi.

BEŞİKTAŞ TEHLİKESİ

Beşiktaş, arka arkaya iki pozisyonda tehlikeli oldu. 73. dakikada Semih Kılıçsoy, orta sahadan aldığı topu çalımlarla sürerek kale ağzına kadar girdi ve şutunu çekti ancak son anda Malheiro araya girdi. Bir dakika sonra ise Masuaku'nun ceza sahası dışından şutu az farkla dışarıya gitti.

KORKU DOLU ANLAR!

Trabzonspor'da sonradan oyuna dahil olan Cihan Çanak, karşılaşmanın son anlarında Felix Uduokhai ile girdiği mücadele sonrası kötü bir şekilde yere düştü. Cihan Çanak, sedyeyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bordo-mavililerde Cihan Çanak yerine Ozan Tufan oyuna dahil oldu.

Şenol Güneş, uzatma dakikalarında da ikinci yarının başında oyuna aldığı Denis Draguş'u kenara aldı ve John Lundstram'ı sahaya sürdü.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor - Beşiktaş mücadelesi 1-1 sona erdi.

Editör: Haber TS