Teşkilat Neslihan kimdir? Aybüke Pusat kimdir? Teşkilat Neslihan kimdir? Aybüke Pusat kimdir?

Trabzonspor sevgisiyle bilinen, Rizeli eski Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti! Hasan Yalnızoğlu kimdir, kaç yaşında, neden vefat etti?

Sporcu, eski model, eski Survivor yarışmacısı ve oyuncu Hasan Yalnızoğlu vefat etti. Rizeli Yalnızoğlu, Trabzonspor taraftarlığıyla biliniyor ve Survivor yarışması ile hatırlanıyor. Survivor'da ikincilik elde eden Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. Sahne ve televizyon dünyasında iz bırakan Yalnızoğlu'nun sevenleri yasta...

Eski manken-model, aktif oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu'nun ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarının baş dansçısı, Survivor yarışmasının ikincisi, Kızılelma, Son Osmanlı, Mavi Vatan gibi pek çok projede rol alan Yalnızoğlu, 50 yaşında pankreas kanserine yenik düştü.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, 50 Metrekare, Kızılelma, Mahpeyker: Kösem Sultan gibi televizyon dizilerinde ve Son Osmanlı: Yandım Ali, Atçalı Kel Mehmet, Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan, Vallahi Hortladı gibi filmlerde rol almıştı.

Acun Ilıcalı'nın da taziye mesajı paylaştığı eski Survivor yarışmacısı, Rize doğumluydu. Karadeniz'in sevilen ismi, ayrıca Trabzonspor sevgisiyle de tanınıyordu.

Editör: Didem Bektaş