Trabzonspor Konyaspor Maçı Öncesi Şenol Güneş'in Açıklamaları Trabzonspor Konyaspor Maçı Öncesi Şenol Güneş'in Açıklamaları

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor ile karşılaştı. Papara Park'ta oynanan maçı Trabzonspor 3-2 kazandı.

Bordo mavili takım, 16. dakikada Edin Visca ile 1-0 öne geçti. Konyaspor, Adil Demirbağ ile 24. dakikada eşitliği yakaladı. Trabzonspor, 45+4. dakikada penaltıdan Simon Banza'nın attığı golle yeniden öne geçti. İlk yarı 2-1 sona erdi. Ev sahibi ekip karşılaşmanın 54. dakikasında Simon Banza ile bir gol daha buldu ve farkı 2'ye çıkardı. Konyaspor 89. dakikada Hamidou Keyta ile durumu 3-2'ye getirse de yetmedi ve maç 3-2 sona erdi.

LİGDE İLK KEZ KAZANDI

Şenol Güneş yönetiminde Trabzonspor, 127 gün sonra ligde ilk galibiyetini aldı. Namağlup devam eden Bordo mavili takım daha önce oynadığı 5 maçta berabere kaldı.

Ali Çamdalı'nın takımı Konyaspor ise ligde üst üste ikinci puan kaybını yaşadı.

VISCA GOLLE DÖNDÜ!

Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kartla 2 maç sahalardan uzak kalan edin Visca, Konyaspor karşısında 16. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Bardhi'nin penaltı noktasına doğru havalandırdığı topu yay üzerinde kontrol eden Visca, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

SIMON BANZA COŞTU

Simon Banza, Trabzonspor formasıyla 3. maçında 4. golünü kaydetti. VAR'ın uyarısıyla Kramer'in topa elle müdahale ettiğini tespit eden Halil Umut Meler, Trabzonspor'a penaltı verdi. Bordo mavili takımda topun başına geçen Banza maçtaki ilk golünü 45+4. dakikada attı. Simon Banza ikinci yarı tekrar sahneye çıktı. Başarılı futolcu, 54. dakikada kaydettiği golle takımını 3-1 öne geçirdi.

KONYASPOR PENALTIDAN YARARLANAMADI

Konyaspor'da topsuz alanda yerde kalan Umut Nayir, VAR'ın uyarısıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Umut Nayir, meşin yuvarlağı direğe nişanladı.
 

Editör: Haber TS