Kayserispor'un Yıldızı Trabzonspor'a Karşı Forma Giyemeyecek Kayserispor'un Yıldızı Trabzonspor'a Karşı Forma Giyemeyecek

Trabzonspor'un kuruluşunun 57. yıl dönümü için, İstanbul'da "Trabzonspor için 1 meşale de sen yak" etkinliği düzenlendi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan forvet tezahüratlarına yanıt vererek, "Şimdi ben burada bir şey konuşursam fiyat 2-2,5 milyon lira artar, inanın en az sizler kadar bir an önce bu işi bitirmek istiyorum. Şu an başka hiçbir şey düşünmüyoruz, başka hiçbir şey yaptığımız da yok. Sizleri çok iyi anlıyorum ama kulübün çıkarlarını da düşünmek zorundayım başkan olarak. Dolayısıyla en yakın zamanda bugüne kadar 9 transfer yaptık, bu sayı yaklaşık olarak 4 veya 5 tane olacakmış gibi duruyor. Eksiklerimizin farkındayız. Geçen sene hep beraber bizim de hoşnut olmadığımız bir sezon yaşadık, çok üzüldük. En az sizler kadar biz de üzüldük. Dolayısıyla üzerimdeki sorumluluğun farkındayım, sizi mutlu etmemiz lazım. Benim açımdan çok ilginç; yaklaşık 30 yıl önce ben de sizler gibi taraftarı olup bağırıyordum, şimdi başkan olarak konuşuyorum. Bu benim açımdan çok farklı bir duygu. İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum, aklınızdan ne geçiyorsa benim aklımdan da o geçiyor. Biz bu takımı zirveye oynatmak zorundayız, bunun için ne yapılması lazımsa yapacağız, gönlünüz rahat olsun. Bu organizasyonu yapanlara da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber TS