Trabzonspor Papara Park’ta yeni sezona Ruzomberok galibiyetiyle başlarken, tribünlere yoğun ilgi vardı.

Yaz tatili nedeniyle gerek yurt dışından gerekse de Trabzon dışından memleketlerine gelen Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, biletlere de büyük ilgi oluştu.

Trabzonspor yönetimi 90 dakika boyunca futbolcular kadar tribünde ter dökecek taraftarlara da önem gösteriyor.

Papara Park’ta efsane Avni Aker havasını oluşturmak için yoğun mesai harcayan taraftarlardan sorumlu Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Fikret Saral, taraftar gruplarını ziyaret ederek tek tek görüşmeler gerçekleştirecek.

Tribün liderleri ile yaptığı görüşmelerde kenetlenmenin önemine ısrarla vurgu yapan Taner Fikret Saral, maç seçmeyen ve sponsorlar aracılığıyla yükletilen biletlerin karşılığını her maç tribünde göstermek istiyor.

Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor

Taraftar gruplarına kombine bilet sistemini kaldıran Trabzonspor yönetimi, maç maç yapacağı yüklemelerde tribünlere gelerek takıma 90 dakika boyunca destek veren taraftarları da gözlemleyecek.

Tribünde futbolcuları ateşleyecek güç olan taraftar gruplarının yükletmiş olduğu biletler ile tribünde taraftar grubu sayısının tutarsız olması durumunda ise gelecek karşılaşmada buna göre bilet yüklemesi gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı.
 

Editör: Haber TS