1992 yılında Gümüşhane'nin Torul ilçesinde dünyaya gelen Hasan Yılmaz, çocukluğundan bu yana tutkunu olduğu Trabzonspor'u daha yakından anlamak ve gelecek nesillere aktarabilmek adına üniversite hayatına Trabzon'da devam etti.
2010 yılında Trabzon, Akçaabat Karadeniz Teknik Üniversitesi yerleşkesinde Dış Ticaret bölümü okudu.
Çocukluktan bu yana tutkunu olduğu Trabzon şehri ve Trabzonspor için bu tercihi yapan Hasan Yılmaz, 2010 yılından bu yana Trabzonspor ile alakalı birçok etkinlikte yer aldı.
HaberTS.com ekibine 2013 yılında katılan ve hala burada Haber Editörlüğü yapan Yılmaz, bu süreç içerisinde birçok özel habere imza attı.
Öte yandan memleketi Torul'da da bulunan Torul Trabzonspor Taraftarları Derneği'nde aktif bir şekilde yöneticilik yapmaktadır.
Sosyal medyada aylık 14 Milyon etkileşime sahip olan ve bu alanda Trabzon'da ve Türkiye'nin birçok bölgesinde tanınan Hasan Yılmaz, gerçekleştirdiği haberler ile Trabzonspor taraftarlarına en özel bilgileri HaberTS.com aracılığıyla aktarmaya devam ediyor.