Ziyarette Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk yer aldı.  Kemal Ertürk, Trabzonspor olarak düzenledikleri organizasyonlarda Türk Dünyası’na ayrı bir yer verdiklerini belirterek, “Bu ay Trabzon’da yaptığımız Trabzonspor Futbol Okulları Etkinliği’ne Azerbaycan’dan da katılım oldu. Gençlerimiz arasındaki dostluk ve kardeşlik daha da pekişti. Bu da çok mutlu etti” dedi.

TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev de, TÜRKSOY olarak, özellikle Türk dünyasının geleceği olan gençlere yönelik kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirterek, Türk Cumhuriyetleri’nin katılacağı ve 12-13 yaş grubundaki gençlerin yer alacağı futbol organizasyonu yapmayı planladıklarını, bunun için de Eylül ayında harekete geçeceklerini söyledi.

Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı Açıklaması Şenol Güneş'ten Abdullah Avcı Açıklaması

Genel Sekreter Kemal Ertürk tarafından Sultan Raev’e ve Sayit Yusuf'a günün anısına üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye edildi. Sultan Raev de, Kemal Ertürk’e, TÜRKSOY’un kuruluşunun 30. Yılına ithafen yayınlanan Genç Ressamların Gözüyle Türk Dünyası kataloğunu verdi.

Editör: Haber TS