Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürürken, Bordo-mavili takımda Taxiarchis Fountas'ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Bordo-mavililerin oynadığı ilk resmi maçta kamp kadrosuna Fountas dahil edilmemişti. Bu durum, Yunan oyuncunun Trabzonspor'dan ayrılabileceği düşüncesini beraberinde getirdi.

KADROYA DAHİL EDİLMEMİŞTİ

Genç Futbolcunun Trabzonspor'a Transferi An Meselesi Genç Futbolcunun Trabzonspor'a Transferi An Meselesi

Sezon öncesi Trabzon'da ve Macaristan'da gerçekleştirilen kamplarda yer alan Fountas, Ruzomberok maçının kamp kadrosunda yer bulamadı. Bu gelişmenin ardından, Gaziantep FK ve bazı Süper Lig ekipleri oyuncuyu transfer etmek için devreye girdi.

GAZİANTEP DEVREDE İNAN'IN LİSTESİNDE

Transfer çalışmalarına hız veren Gaziantep FK, kanat bölgesi için takviye yapma planları içerisinde. Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın yönetime sunduğu transfer listesinde Fountas'ın da yer aldığı öğrenildi. Kulüp, Fountas transferinde kararlı ve görüşmelerine devam ediyor.

Fountas'ın transfer sürecinin yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor. Trabzonspor'dan ayrılması durumunda, Yunan oyuncunun yeni adresinin Gaziantep FK olabileceği gelen haberler arasında.

Fountasa Sok 1

Editör: Haber TS