Bordo-mavili kulüp, yaptığı duyuruda ligde alınan sonuçların ardından teknik direktörlük makamında bir değişime ihtiyaç duyulduğunu belirtti.


Trabzonspor’dan Resmi Açıklama

Trabzonspor Kulübü, Şenol Güneş’in sadece teknik direktör olarak değil, kulübün geleceğini inşa etmek adına yapılan bir planlamanın parçası olarak göreve getirildiğini vurguladı. Ancak beklenen başarı sağlanamayınca değişikliğin kaçınılmaz hale geldiği ifade edildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Sezon başında Sayın Şenol Güneş ile yalnızca teknik direktör olarak değil; aynı zamanda kendisinin tecrübelerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek adına planlama yaptık. 

Program kapsamında Sn. Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, iyi bir kurumsal yapıyı kurabilme hedefiyle göreve başladık.

Maalesef ligde arzu etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta itibarıyla teknik direktörlük makamında bir kan değişikliğine gitme ihtiyacı ortaya çıktı. 

Malheiro: Final Maçı Çok Farklı Olacak Malheiro: Final Maçı Çok Farklı Olacak

Yeni teknik direktörün belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf şekilde kamuoyuyla paylaşacağız.

Trabzonspor camiasına ve büyük taraftarımıza saygıyla duyurulur."