Kayserispor'un Yıldızı Trabzonspor'a Karşı Forma Giyemeyecek Kayserispor'un Yıldızı Trabzonspor'a Karşı Forma Giyemeyecek

Kadir Özcan Tesisleri'nde düzenlenen törene Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Genel Sekreter Kemal Ertürk, Genel Sayman Sami Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Derviş Köz, Coşkun Öztürk, Ceyhun Eskici ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Kanca, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ASKF Trabzon Şube Başkanı Zeki Kurt ile amatör kulüp temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Zeyyat Kafkas, “Öncelikle aramızdan ayrılan efsane başkanımız Şamil Ekinci’yi rahmetle anıyorum. Türk sporunun ve Trabzonspor’umuzun başı sağ olsun. Her zaman ifade ettiğim gibi, burada ASKF’nin yaptığı organizasyonlarda bulunmak bizim için büyük bir keyif. En rahat olduğumuz yer, çünkü burası bizim evimiz. Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın her zaman söylediği bir söz var; ‘ASKF ile bir araya geldiğimizde hızlı ve ivedi bir şekilde amatörlerimiz için ne gerekiyorsa yapalım’ Biz de bu söze elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz. Tabii ki bu yeterli değil, çünkü amatörlerin sorunu çok fazla. Şu an yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızın hemen hemen yüzde 80’i daha önce amatör kulüplerde yöneticilik yapmış kişilerden oluşuyor. ASKF’nin bizden talep ettiği her şeyi yerine getirmek için elimizden geleni bundan sonra da yapacağız. Tüm problemlere ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşan ASKF yönetimine de bu vesileyle teşekkür ediyorum. Bugün ilk etabını gerçekleştirdiğimiz malzeme yardımı, kulüplerimize bir nebze de olsa nefes aldıracaktır. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Trabzonspor tarafından hazırlanan malzemeler amatör kulüplerin görevlilerine teslim edildi.

 

Editör: Haber TS