Başkan Ertuğrul Doğan'dan Efsane Başkan Şamil Ekinci'ye Duygusal Veda Başkan Ertuğrul Doğan'dan Efsane Başkan Şamil Ekinci'ye Duygusal Veda

Maxi Gomez Ne Yapacak?

Trabzonspor’un büyük umutlarla Valencia’dan kadrosuna kattığı ancak beklentilerin altında kalan Maxi Gomez, geçtiğimiz sezon başında İspanyol La Liga takımlarından Cádiz’e kiralanmıştı. Burada gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Gomez, sezon başında Trabzonspor’a dönmüştü. Bir süre hazırlıklarına bireysel olarak devam eden ancak dönemin teknik direktörü Abdullah Avcı tarafından takım çalışmalarına dahil edilen Gomez için "acaba" denilse de Trabzonspor, Uruguaylı isimle karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 28 yaşındaki golcü yaz transfer döneminin çoğu ülkede kapanmasına rağmen henüz bir takımla anlaşma sağlayamadı.

Lahtimi Kulüp Bulamadı!

Bordo-mavili ekibin geleceğe yönelik kadrosuna kattığı Faslı oyuncu Lahtimi de Trabzonspor’da tutunamadı. Bordo - mavililer, genç oyuncuyu geçtiğimiz sezon ülkesine kiralarken, Faslı oyuncu sezon başında Trabzonspor’a döndü. Ancak oyuncu ile yola devam etmeme kararı alan yönetim, karşılıklı anlaşarak Lahtimi ile yollarını ayırdı. 23 yaşındaki oyuncu da henüz bir kulüple anlaşmış değil.

12 Aralık'a Kadar

Transfer sezonu çoğu ülkede kapansa da bonservisi elinde olan futbolcular 12 Aralık'a kadar bir takımla sözleşme imzalama hakkına sahip bulunuyor. Gomez ve Lahtimi’nin de bu süre zarfına kadar bir takımla anlaşması olası gözükse de iki ismin ne yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Haber TS