Leicester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran tarihi itibariyle sona eren yıldız isimle Trabzonspor’un yanı sıra İngiltere’den Wolverhampton ve West Ham United’ın ilgilendiği belirtildi.

Yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendiren ve transfere 30 milyon Sterlin civarında para harcayan Wolves ve yine Luis Guilherme’ye 25 milyon Sterlin harcayan West Ham’ın, Kelechi Iheanacho’yu transfer etmek için görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Nwakaeme Siftah Peşinde Nwakaeme Siftah Peşinde

Wolves ve West Ham'ın ilgisinin yanı sıra, Iheanacho ile yine İngiltere’den Crystal Palace, Türkiye’den Trabzonspor'un yanı sıra İspanya'da Sevilla’nın da oyuncuyla ilgilendiği kaydedildi.

Ancak, Nijeryalı forvetin Premier Lig'e olan aşinalığı ve ülkedeki ticari çıkarları göz önüne alındığında, İngiltere'de kalmayı tercih etmesi giderek daha olası göründüğü kaydedildi.

Profesyonel kariyerine Man. City’e transfer olarak başlayan Kelechi Iheanacho, 2017 yılında 27 milyon Euro’ya Leicester’e transfer oldu. Premier Lig’de toplam 196 maça çıkan oyuncu 42 gol, 25 asistlik performans sergiledi. Championship’te ise 23 maçta 5 gol 1 asist yaptı."

Editör: Hasan Yılmaz