Trabzonspor'da transferde hareketlilik devam ediyor. Bordo-mavili ekip, Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj için görüşmelerini sürdürüyor. Trabzonspor, Manaj'ı kadrosuna katmak için Sivasspor'a para ve takas teklifinde bulundu ancak henüz olumlu bir yanıt alamadı. Sivasspor'un Manaj için yüksek bir talepte bulunduğu ve pazarlıkların devam ettiği bildirildi. 27 yaşındaki forvet, geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 36 resmi maçta 22 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Trabzonspor Kayserispor Beraberliği Sonrası Burak Yılmaz'ın Açıklamaları Trabzonspor Kayserispor Beraberliği Sonrası Burak Yılmaz'ın Açıklamaları

Süper Lig'de ise Manaj, 33 maçta 18 gol atarak ve 3 asist yaparak Sivasspor'un en önemli hücum silahlarından biri oldu. Trabzonspor'un, yabancı kontenjanında yer açmak için Fountas, Teklic ve Umut Bozok gibi isimleri takasta önerdiği de iddialar arasında yer alıyor. Bordo-mavililer, transfer sezonunun başından bu yana ilgilendiği Onuachu ve Weghorst transferlerinde ise henüz ilerleme kaydedemedi.

Fotomaç

Editör: Hasan Yılmaz