İsviçre'nin Nyon kentindeki Colovray Spor Merkezi'nde oynanan finalin ardından duygularını paylaşan genç futbolcu, mücadelelerinden dolayı gururlu olduklarını ifade etti.
Bayram, ❝Bizim için tarif edilemez duygular. Mücadele açısından çok iyiydi. Hâlâ gururlu ve güçlüyüz. İçimizde burukluk da olsa gerçekten gururlandık.❞ dedi.
"Trabzonspor'u Dünyaya Tanıttık"
Barcelona gibi bir dünya deviyle oynamanın kendileri için unutulmaz bir tecrübe olduğunu belirten Abdurrahman Bayram, ❝Barcelona gibi dünya deviyle oynamak bizim için farklı bir duyguydu. Dünyanın en büyük şehir takımı olduğumuzu Türkiye’den sonra dünyaya da tanıtmış olduk.❞ ifadelerini kullandı.
Trabzonspor U19 Takımı, gösterdiği performansla Türkiye'yi Avrupa futbol sahnesinde en iyi şekilde temsil etti.