Trabzonspor’da Aralık ayı kongresi yaklaşırken, başkanlık görevini sürdüren Ertuğrul Doğan’ın yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor Sicil Kurulu başkan adaylığına bir çok isim adaylığını açıklarken, başkan adaylığı konusunda resmi şekilde ortaya çıkan isim olmadı.

SİCİL KURULU ADAYLARI KONGREYE KATILIMI ARTTIRACAK

Tolunay Kafkas Milli Takımın Hocasını Hedef Aldı Tolunay Kafkas Milli Takımın Hocasını Hedef Aldı

Trabzonspor Sicil Kurulu adaylarının çalışmaları bütün hızıyla sürerken, Başkan Ertuğrul Doğan’ın haricinde başka Trabzonspor Başkan Adayı çıkmaması halinde de kurullara aday olacak isimlerin yoğunluğu nedeniyle kongreye katılımın yüksek olması bekleniyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın ekonomik anlamda büyük başarılara imza atmasına rağmen sahada istenilen sonuçların gelmemesi kulislerde bir çok ismin adaylığını gündeme getiriyor.

Başkan Ertuğrul Doğan’ın yeniden adaylığına kesin gözüyle bakılırken Trabzonsporlu taraftarlar da bu konuda ikiye bölünmüş durumda, “Trabzonspor’un ekonomik başarısı şampiyonluk kadar değerli.” Şeklinde yorum yapanlar da var, ”sahada başarı gelmezse ekonomik başarı da gelmez.” şeklinde görüş belirten de.

Bordo bordo mavili takımın oynayacağı Başakşehir, Göztepe ve Fenerbahçe karşılaşmalarından çıkacak sonuçlara göre kongrede başkan adaylığı konusunun da netleşmesi bekleniyor.
 

Editör: Haber TS