Edin Visca ve Draguş’un sakatlıkları, Trabzonspor’da kadro derinliği açısından sorun yarattı. Bordo-mavili ekip, bu eksiklikleri altyapıdan yetişen genç yeteneklerle doldurmayı planlıyor.


Onuralp Çakıroğlu A Takıma Dahil Edildi

Trabzonspor’un altyapısından yetişen ve performansıyla dikkat çeken Onuralp Çakıroğlu, sakatlıklar sonrası A takım idmanlarına katıldı. Bu sezon U19 takımıyla 13 maça çıkan Çakıroğlu, 3 gol ve 2 asistle başarılı bir performans sergiledi.


Diğer Genç İsimler de Kadroda

Sağ bek oyuncusu Oğuzhan Yılmaz ve Galatasaray maçında kulübede yer alan Arda Öztürk de A takımla çalışmalara katılıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Bodrum FK maçında skor avantajına göre bu genç isimlere süre vermesi bekleniyor.

Ömer Ali Şahiner: "Trabzonspor’un Enerjisine Karşılık Vermek İstedik" Ömer Ali Şahiner: "Trabzonspor’un Enerjisine Karşılık Vermek İstedik"

Trabzonspor, altyapısından yetişen bu yeteneklere şans tanıyarak hem eksikliklerini gidermeyi hem de genç oyuncularına tecrübe kazandırmayı hedefliyor.