Bordo-mavili gençler, son 16 turunda 5 Mart’ta İtalyan ekibi Atalanta’yı Papara Park’ta ağırlayacak.
Önceki turda Juventus’u evinde eleyerek büyük bir sürprize imza atan Trabzonspor, UEFA tarafından özel olarak takdir edildi. Avrupa futbolunun yönetim organı, bu sezon Gençlik Ligi’nde en yüksek seyirci sayısına Trabzonspor’un ulaştığını belirterek kulübe bir teşekkür mektubu gönderdi.
Papara Park’ta Büyük Gün!
Trabzonspor U19 takımı, Atalanta karşısında da taraftar desteğiyle turu geçmeyi hedefliyor. Bordo-mavili gençler, Juventus karşısındaki etkileyici zaferin ardından şimdi de Atalanta’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi amaçlıyor.
UEFA’nın teşekkür mektubu, Trabzonspor’un altyapısına ve taraftarına duyduğu saygıyı bir kez daha ortaya koyarken, genç oyuncuların Avrupa sahnesindeki performansı büyük merakla bekleniyor.