Trabzonspor'da Mahmoud Trezeguet'ye ülkesi Mısır'dan olimpiyatlarda mücadele etmesi için davet gelmişti fakat Trabzonspor'un o tarihlerde Avrupa maçları olacağı için oyuncu yıldız oyuncuyu olimpiyatlara mücadele etmesi için gönderemeyeceğini açıklamıştı.

TREZEGUET: ÇOK İSTERDİM...

Trabzonsporlu futbolcu Mahmoud Trezeguet sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Mısır Olimpiyat Milli Takımı'na Paris 2024 Olimpiyatları'nda başarılar dilerim. Teknik ekibin güveninden memnundum. Bu büyük organizasyonda yer almayı ve ülkemin milli takımını temsil etmeyi çok isterdim” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR: İZİN VERİLMEMİŞTİR

Trabzonspor'un açıklamasında şu ifadelere yer verilmişti:

Trabzonspor'un Hazırlık Maçı Oynayacağı İki Takım Belli Oldu Trabzonspor'un Hazırlık Maçı Oynayacağı İki Takım Belli Oldu

"Oyuncumuz bu turnuvada yer almak istediğini kulübümüze bildirmiş ancak FIFA'nın uluslararası maç takvimi Olimpiyat U23 oyunlarını içermediğinden ve takımımız davet süresince UEFA kulüp müsabakalarında önemli eleme maçları oynayacağından sporcumuzun 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'na katılmasına izin verilmemiştir."

B2Cb7Ecc 3864 4D77 8851 C9Ea09F97E13

Editör: Haber TS