Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzon'un güçlü bir yerel basına sahip olduğunu belirterek, "İl Müdürlüğümüzde de nitelikli personellere sahibiz. Sizinle beraber çok güzel organizasyonlar yapabileceğimizi düşünüyorum. Düşünülen projeleri hayata geçirebiliriz. Trabzon’un bir marka ismi var. Spor denilince ilk akla gelen şehirlerden biridir Trabzon. Dolayısıyla bence birlikte hareket ederek güzel işlere imza atabiliriz." dedi.

Trabzon'da tesislerle alakalı bir problemin bulunmadığını iade eden Arıcıoğlu, "Trabzon’da olimpik havuz var, aynı şekilde yanında da var. Bu tesisimizde Avrupa Şampiyonası yapılabilir. Bu tür yarışlarda bir havuzun ısınma havuzu olarak kullanılması şart. Dolayısıyla biz iki havuza sahibiz. Başka yerde yok ki. Bir tane havuz olan yerde çok üst seviye yarışmalar düzenleyemezsiniz. Buradaki tesisler, uluslararası düzeyde yapılmış. 2011 Avrupa Gençlik Oyunları'nda çoğu branşta bu tesisler kullanılmış. Tesislerle akalı sorunumuz yok. Trabzon'a önemli organizasyonlar almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Dikkat Çeken Hakem Açıklaması TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Dikkat Çeken Hakem Açıklaması

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç ise verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Daha önce yaptığımız projeleri birlikte sürdürebiliriz. Bizim yola çıkış amacımız, mesleğimize derneğimize ve doğduğumuz bu topraklara hizmet etmekti. Gençlerimize, çocuklarımıza burada spor yaptırmak için ne gerekiyorsa, biz destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

569870D3 C878 4039 B72C F19D5Cf8A367

Editör: Haber TS