UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turunda Slovakya temsilcisi Ruzomberok'u yenerek ve aldığı diğer galibiyetlerle tur atlayan Trabzonspor, pek çok ünlü isim ve siyasiler tarafından tebrik edilmişti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hariç.

Trabzonlu takipçileri sosyal medya üzerinden Özdağ'ı bu konuda eleştirince, Özdağ'dan bir özür ve gecikmiş tebrik mesajı geldi.

Başkan Kaya gazetecileri ağırladı! "Trabzon basını çok güçlüdür" Başkan Kaya gazetecileri ağırladı! "Trabzon basını çok güçlüdür"

Hatasını geç fark eden Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Trabzonlu ve Trabzonsporlu takipçilerinden özür diledi.

Trabzonspor'a 8 Ağustos'taki Rapid Wien maçında başarılar dileyen Özdağ, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Trabzonsporlular, Geçtiğimiz günlerde Avrupa Ligi 2. Eleme turu rövanş maçına çıkan Trabzonspor’un Ruzomberok karşısındaki galibiyetinden yoğun gündem dolayısıyla haberim olmadı. Danışmanım da uyarmadı.

Trabzonspor taraftarları sitem edince önce anlamadım neden sitem ettiklerini sonra parti üyemiz olan bir Trabzonsporlu dostumdan Ruzomberok galibiyetini öğrendim.

Zafer Partisi Genel Başkanı olarak ülkemizi Avrupa arenasında temsil eden tüm takımlarımızın yanında olmak asli vazifemdir. Trabzonspor’un yabancı takımlarla yaptığı her maçta ben de Trabzonsporluyum.''

Editör: Didem Bektaş